Dnes je 19.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 127 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čo život dal

Dopredu
Najhlúpejšie rozhodnutia súdu
Na pocest pani Stely Liebeck - 81 rocnej pani, ktora sa obliala u McDonalda horucou kavou, obarila sa a vysudila dost velku sumu penazi sa kona sutaz o "Cenu Stely" Nasledujuce kauzy su zapojene do sutaze o nahlupejsie rozhodnutie sudu.

Tohtorocnymi kandidatmi su:

1, Januar 2000: Kathleen Robertson z Austin Texas, bola odskodnena sumou 780.000 USD za to, ze si zlomila clenok v istom obchode s nabytkom. Pricinou jej urazu bolo nikym nestrazene decko, ktore po obchode behalo. Majitel obchodu bol pravom prekvapeny rozhodnutim sudu, pretoze to nevychovane decko bol syn pani Robertsonovej!

2, Jun 1998: 19 rocny Carl Truman z Los Angeles vyhral 74,000
USD na medicinskych poplatkoch, pretoze jeho sused mu presiel po ruke.
Pan Truman, kradnuc disky z kolies susedovho auta si nevsimol, ze
sused sedi za volantom...

3, Oktober 1998: Terrence Dickson z Bristolu, Pennsylvania sa
snazil dostat z domu cestou cez garaz. Bol totiz prave na konci uspesneho
vykradnutia domu. Garazove dvere sa vsak nedari otvorit, lebo automat bol
pokazeny. Spat do domu sa tiez nemohol dostat, pretoze dvere do
obytnej casti sa zamkli, ked ich zabuchol. Rodina bola na dovolenke. Pan Dickson zostal trcat na 8 dni v garazi, kde sa musel uspokojit s velkym vrecom suseneho psieho zradla a kartonom Pepsi. Sudil sa s poistovatelom domaceho pana, ze mentalne utrpel. Sud jeho ujmu hodnotil na pol miliona dolarov.

4, Oktober 1999: Jerry Williams z Little Rock, Arkansas dostal
14,500USD a nahradu nemocnicneho osetrenia za to, ze ho do zadku pokusal susedov pes. Pes, mensieho vzrastu, bol uviazany na retazi v ohradenej casti zahrady majitela. Pan Williams psa trochu provokoval, strielajuc do neho pistolou s plastovymi gulickami.

5, Maj 2000: Jedna restauracia v Philadelphii bola prinutena zaplatit pani Amber Carson z Lancasteru, Pensylvania, 113.500 USD, pretoze sa v restauracii posmykla na rozliatej limonade a zlomila si rebro. Napoj bol rozliaty na zemi preto, ze ho pani Carson asi 30 sekund redtym hodila po priatelovi, pocas ich hadky.

6, December 1997 - Kara Walton z Claymont, Delaware sa uspesne sudila s majitelom nocneho klubu, za to, ze vypadla cez okno na toalete a zlomila si 2 predne zuby. Snazila sa tade totiz dostat do damskej satne, aby usetrila na vstupnom 3.5 dolara. Dostala 12 tisic dolarov a uhradu zubneho osetrenia.


A vitazom je:
Pan Merv Grazinski z Oklahoma City: V novembri 2000 si pan Grazinski kupil novy karavan Winnebago. Uz na ceste domov, ked sa dostal na dialnicu, nastavil tempomat na 70 mil/hod a odisiel do obytnej casti karavanu uvarit si salku kavy. Prirodzene auto zislo z dialnice a prevratilo sa. Pan Grazinkski dal firmu Winnebago na sud, pretoze ho neinformovali, ze sa to nesmie robit. Dostal 1.75 miliona dolarov a novy karavan Winnebago k tomu! Firma vyrabajuca tento karavan okrem toho zmenila vsetky zmeny v priruckach na pouzivanie karavanov pre pripad, ze by sa zasa nasiel nejaky hlupak.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Nemam Nedam: Nie ze by mi to neprislo vtipne, ale ked to citam, tak sa mi chce zvracat...