Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 195 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čierny humor

Dopredu
Vážený pán podpredseda Urbáni,
Píšem vám, lebo som sa dopočul, že navrhujete odškodnenie prevádzkovateľov zimných stredísk za to, že nenapadol sneh. Súhlasím s vami, že je veľmi nespravodlivé, keď investovali veľké peniaze a teraz nie vlastnou vinou sa im investície nevrátia.Presne tak.
Som veľmi rád, že sa nepotvrdili fámy, že táto vládna koalícia nemá rada podnikateľov. Váš návrh je jasný dôkaz, že to tak nie je. A som rád, že na rozdiel od toho bývalého premiéra, ktorý sa staral len o rozpredaj majetku a zahraničné monopoly, sa vy bojíte o domácich podnikateľov. Som presvedčený, že menovite napríklad Boris Kollár, Ivan Jakabovič alebo poradca bývalého predsedu vlády Roman Weck čakajú už len na to, kedy ich ťažko skúšané firmy odškodníte.
Chcel by som vás zároveň poprosiť, aby ste boli veľkorysý. Moji rodičia kúpili mojej šesťmesačnej dcérke na Vianoce sánky. Veľmi sa tešila na sánkovačku (povedala "bébé"). Pre nedostatok snehu oji rodičia investovali peniaze zbytočne a nie ich vlastnou vinou sa teraz malá nemôže sánkovať.
Aby som nevyzeral ako sebec, dovolím si navrhnúť vám, aby ste porozmýšľali o odškodnení všetkých rodičov a starých rodičov, ktorí kúpili sánky, poprípade nejakú inú zimnú výbavu. Napríklad zimné pneumatiky. Obyčajných ľudí by to podľa mňa potešilo.
Za kladné vybavenie mojej žiadosti vám vopred ďakujem
P.S. Môj kolega Tino Čikovský by chcel odškodnenie za to, že nevie lyžovať a minulú skvelú sezónu si nevedel užiť, ale bojí sa vám napísať.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre