Dnes je 20.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 195 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Ženy

Telefonát do poradne
Milé rádio,
volám sa Andrea, mám 19 rokov a som rok vydatá. Môjho manzela Janciho som spoznala pred rokom na diskotéke. Pamätám si to, ako by to bolo iba pred rokom. Zbadala som ho len co vosiel, mozno to bolo tým, ze na diskotéke nikto iný nebol. Bývam v obci Skapatý Pes. Bol úzasný, mal obuté krásne cierne mokasíny so strapcekami a bez snúrok. V UV lampách, ktoré DJ kúpil len nedávno sa krásne trblietali Janciho biele ponozky s nápisom Tenis a s dvoma prekrízenými raketami. Chôdzu mal tajomne prikrcenú ako keby ho seklo v krku. Prisiel az úplne ku mne a povedal:
"Fúha."
Hned mi bolo jasné, ze ma miluje a ze mal na obed tlacenku a jednu desinu. Spýtala som sa ho, ci ho seklo v krku, ale on ze nie, ze to má z tej zlatej retaze. Potom si zo zadného vrecka vytiahol zelený hreben a jednu si cesol do svojho jagrovského hára. Do mojej coly light mi napadalo tak zo desat deka lupín, elegantným gestom si z hrebena otrel zvysky gelu a povedal mi, ze som super caja a ze má volný byt. Dopila som svoju colu light, on hodil na stôl dvadsat korún a povedal, ze to je dobre. Casnícka je moja kamoska, zajtra jej tých pät korún doplatím.
Potom sme sli k Jancimu, asi som nebola jediná, kto sa dozvedel, ze má volný byt. Boli tam ôsmi jeho kamaráti a niekto navrhol, aby sme hrali flasu. Vsetci chlapi ma chceli dostat do postele, ale Janci bol charakter a dovolil to iba trom. Mojou podmienkou bolo, ze chcem bezpecný sex. A tak chalani zamkli dvere a jeden vzdy strázil. Napriek tomu som v tú krásnu noc pocala dieta. Neviem ako sa to mohlo stat. Janci si ma o týzden zobral za zenu. Bol to najstastnejsí den môjho zivota.
Milé rádio,
predvcerom som ale mala anonymný telefón, ktorý ma upozornil, ze môj Janci spal so vsetkými zenami v nasej aj okolitých dedinách. Neverila som tomu. Janci je môj, len môj. Ale obavy sa dostavili a vecer sa dostavil aj Janci. O druhej v noci zazvonil pri dverách a po boku mal so sebou krásnu blondínu, ktorá sa na neho vesala a hrýzla mu ucho. Janci sa ku mne naklonil a chcel mi nieco zasepkat. Cakala som vyznanie alebo ospravedlnenie, ale on povedal:
"Nebud svina Adka a povedz, ze si moja sestra."
Milé rádio, co mám robit?
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre