Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 95 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Zamestnanie a práca

Dopredu
Vianočný večierok
1.prosince
VSEM ZAMESTANCUM
S radosti vas mohu informovat o tom, ze Vanocni firemni vecirek se uskutecni 23.prosince v Grilu u Luigiho. Podavat se bude rezany vajecny liker a mala kapela bude hrat vanocni koledy... urcite si take spolecne s nimi zazpivate. Jiste vas neprekvapi, kdyz se objevi nas pan reditel prevleceny za Santu Clause a rozsviti vanocni stromecek! Pote si zamestnanci mohou vymenovat darecky, jejichz hodnota by nemela presahnout 10 dolaru.Vesele Vanoce Vam i cele Vasi rodine preje
Patty Lewis,
reditelka personalniho oddeleni
2.prosince
VSEM ZAMESTANCUM
Vcerejsi informace nemela zadnym zpusobem vyloucit nase zidovske zamestnance. Uvedomujeme si, ze svatek Hanukkah je vyznamnou udalosti, ktera se casto datem shoduje s nasimi oslavami Vanoc (bohuzel ne letos). A proto od nynejska budeme mluvit o "Svatecnim vecirku". Toto upozorneni plati i pro ty zamestnance, kteri ve stejnem case slavi svatek Kwanzaa. Z toho duvodu nebude na oslave zadny vanocni stromecek a nebudou se zpivat koledy. Stastne svatky Vam i cele Vasi rodine preje
Patty Lewis,
reditelka personalniho oddeleni
3.prosince
VSEM ZAMESTANCUM
K anonymnimu vzkazu, ktery jsem obdrzela od clena odvykaci skupiny: co se tyka anonymni zadosti o nealkoholicky stul, mohu to samozrejme zaridit, ale uvedomte si, ze pokud dame na stul cedulku s napisem Anonymni odvykaci, tezko uz potom budete anonymni. A jeste k darkum - vymena darku se rusi, protoze odborove sdruzeni ma pocit, ze 10 dolaru je prilis vysoka castka.
Patty Lewis,
reditelka personalniho oddeleni
7.prosince
VSEM ZAMESTANCUM
Zaridila jsem, ze clenove Anonymnich prejidacu budou mit stul co nejdale od rautovych stolu a tehotne zeny budou sedet co nejblize k zachodum. Gayove mohou sedet spolu. Lesbicky nemusi sedet u jednoho stolu s gayi, kazdy bude mit svuj vlastni stul. Jiste, ze na stole gayu bude kvetinova dekorace.
Spokojeni?
Patty Lewis,
personalni oddeleni
9.prosince
VSEM ZAMESTANCUM
Lidicky, lidicky - tim ze bude pan reditel prevlecen za Santa Clause nebylo mineno nic nekaleho. Chapu, ze anagram slova "SANTA" zni "SATAN", ale to nema zadnou souvislost s nasim muzickem v cervenem oblecku.
Patty Lewis,
analni oddelni
10.prosince
VSEM ZAMESTANCUM
Vegetariani - s vami si take poradim! Ten vecirek v Grilu u Luigiho bude, at se vam to libi nebo ne, proste budete jen sedet co nejdale od "vrazedneho grilu", jak mu rikate, a budete mit k dispozici pouze salatovy bar vcetne hydroponickych rajcat. Ale vite, ze rajcata maji cit? Kdyz je krajite, jeci na vas. Slysela jsem je jecet. Zrovna ted je slysim... Jasne! Preji vam shnile svatky! Opijte se a chcipnete, slysite?
Pekelna cubka
14.prosince
VSEM ZAMESTANCUM
Verim, ze mohu mluvit za vsechny z nas, kdyz prejeme Patty Lewis rychle zotaveni z jeji nemoci zavinene stresem. Rada ji predam vase blahoprani do lecebny. Mezitim se nase vedeni rozhodlo zrusit Svatecni vecirek a dat vsem zamestnancum na den 23.12 placene volno.
Terri Bishop,
zastupujici personalni reditelka
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Vtipné obrázky

11844x

11129x

10708x

Vtipné videá