Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 162 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

16359x

10097x

Vtipné texty

Téma: Počítače a technika

Dopredu
Žena píše mužovi závislému na Internete
Muj drahy manzeli,
Posilam Ti tento dopis na www, protoze tam si jej urcite prectes. Promin mi tento podvudek, ale myslim si, ze bys mohl vedet, co noveho se stalo u nas doma od doby, kdy do naseho zivota pred dvema roky vstoupil pocitac.
Deti si vedou dobre; Tomas ma uz sedm roku, je bystry pekny klucina. Pomalu se u nej rozviji zajem o umeni - nedavno kreslil rodinny portret do skoly a reknu Ti, vsechny postavy byly nadherne a i temeno Tve hlavy bylo velmi realisticke. Mohl bys byt na nej hrdy. Mala Janicka oslavila tri roky v zari. Vypada tak trochu jako ty v tomto veku; je velice pekne dite a taky jedocela chytra.
Stale vzpomina na oslavu narozenin, zvlaste na to, jak jsi s ni as nami stravil cele odpoledne. Byl to pro ni velky den, prestoze byla bourka a vypadla elektrina.
Ani ja si nevedu spatne - uz asi rok jsem na blond. Zjistila jsem, ze si takto uziji vice srandy. Jiri, tedy pan Nemejc, sef oddeleni ma zajem, tedy stara se o moji karieru a stal se dobrym pritelem cele rodiny.
Uklizeni domu je mnohem snazsi od te doby, co jsem zjistila, ze Ti nevadi hluk pri luxovani, snad jen popoletujicim prachu jsi kaslal. Dum je tedy v poradku. Mimochodem, na jare jsem nechala vymalovat obyvak, ale to jsi myslim zaznamenal. Maliri byli hodni, ze vystrihali v igelitu diru, takze jsi nebyl rusen.
Muj drahy, musim uz jit. Strycek Jirka, tedy pan Nemejc, nas bere na vylet do hor za lyzovanim a ja musim jit balit. Objednala jsem hospodyni na uklid, aby se starala o veci, kdyz my tu nebudeme. Vi, ze jak dulezite je, aby byl naplnen Tvuj hrnek kavy. Jidlo Ti bude nosit tak jako ja na Tvuj stul, presne jak to mas rad. Doufam, ze Ty a pocitac se budete mit krasne behem te doby, kdy tu nebudeme. Tomas, Janicka a samozrejme i ja na Tebe casto myslime. Zkus si na nas vzpomenout nekdy pri bootovani.

S laskou, Tva zena.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Vtipné obrázky

Vtipné videá