Dnes je 28.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 122 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Absurdity

Dopredu
Prosba američanom
Dakujem vsetkym dobrym, dokonalym a spravodlivym americanom ze sa staraju o pravo a poriadok vsade na svete. Zaroven by som ich chcel poprosit, ci by nemohli zbombardovat aj susedovi barak, alebo Napalmom mu zrusit vinohrad. Chodi mi zevraj za zenou a ohrozuje tym bezpecnost v regione.
Mozem dolozit lubovolne nejasne fotograficke snimky a nahravky rozhovorov od nas s krcmy, kde jasne pocut niekolko krat slovo zena, postel, vidlak a pod. Myslim, ze taketo dokazy jasne postacuju na to, aby bol oznaceny ako pricina pre vysoku nezamestnanost, alkoholizmus, nizke prijmy a vyskyt plesne noh v nasom regione. Vopred dakujem. Ked ho zrusite, este Miso mi dlzi 214 korun a kamarat z detstva nejaky Ondro mi ukradol sklenne gulicky. Neviem presne ako sa vola, kde byva, ale taky popis by mal stacit na zatknutie vsekych Ondrov, ktory sa niekedy dostali do kontaktu so sklennymi gulickami, toho praveho predsa najdete.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre