Dnes je 19.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 103 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čo život dal

Dopredu
Poistene cigary
Neco takoveho se muze stat jen v Americe. Muz z mesta Charlotte v Severni Karoline si koupil balicek vzacneho a velmi draheho druhu doutniku, ktere nasledne nechal pojistit, mezi jinymi, i proti zniceni ohnem. Do mesice vsechny doutniky vykouril a pote od pojistovny pozadoval vyplaceni pojistky s tvrzenim, ze o doutniky prisel pri "nekolika drobnych pozarech". Pojistovna pochopitelne odmitla penize vyplatit, odvolavajic se na fakt, ze dotycny muz "zkonzumoval" doutniky prirozenym zpusobem - tj. kourenim. Muz pojistovnu zazaloval... a vyhral!
V rozsudku sice soudce priznal, ze zadost klienta pojistovny byla ponekud neobvykla, nicmene dal muzi za pravdu v tom, ze nebyla porusena smluvni pravidla. Pojistovna souhlasila s pojistenim doutniku proti ohni a nestanovila ve smlouve presne, jaky je "akceptovatelny zpusob" zniceni doutniku ohnem. Pojistovna byl nucena pojistku vyplatit.
Misto dlouhych soudnich prutahu s odvolacim procesem se proto pojistovna rozhodla podridit se rozsudku a svemu klientovi vyplatit castku 15 tisic americkych dolaru.
Po proplaceni seku vsak cely pripad nabral necekany prubeh. Pojistovna podala na muze trestni oznameni s podezrenim ze zharstvi, na zaklade ktereho byl uveznen. S pouzitim jeho vlastni vypovedi v predeslem procesu pojistovna u soudu prokazala, ze muz umyslne spalil svuj pojisteny majetek, cimz se dopustil trestneho cinu poistneho podvodu a byl odsouzen k 24 mesicum vezeni a pokute 24 tisic dolaru...
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre