Dnes je 18.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 64 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čo život dal

Dopredu
Skutočná korešpondencia medzi študentom a profesorom
Tak sem se prave vratil z Lucky Baru a posilam vypracovany zadani na dnesek: MATICE. Nevim, jestli pudu na cviko, uz jsem 2 dny nespal, radsi to posilam takhle.
Doufam, ze nevadi, ze to posilam mejlem, protoze mi nefacha disketova mechanika a nechci ted k ranu budit kamose vedle na pokoji.
mr.KID (original world name: Pavel SUK)
P.S. Mozna jeste ted udelam ty komplexni cisla, uvidime... :))
P.S.2 A taky doufam, ze nevadi, ze u programu na podelanejch 113 radek nedelam komentare, je fakt primitivni....

A jeho odpoved:
Vazeny pane Suku
Mail ktery jste mi poslal, vubec neodpovida druhemu rocniku (ani zakladniskoly). Vzhledem k tomu, ze nebylo vubec povoleno odeslat semestralni pracielektronicky, je vas mail az prilis neformalni.Pokud pominu opomenuti uvodniho osloveni a oznameni predmetu a uceluceleho e-mailu, tak si nemohu nepovsimnout pomerne duverneho tonu, kterym ke mne hovorite.Dovolte abych vas ubezpecil, ze mne vubec nezajima, kde jste byl, co jste tam delal a zda jste se dobre vyspal (pripadne s kym). Dale me take nezajima, zda mate funkcni floppy mechaniku, ci zda kvulitomu budete muset vzbudit treba i polovinu lidi na koleji
Pomoci p.s. 1 jste mi chtel pravdepodobne sdelit, ze nevite, zda stihnete odevzdat do mezniho terminu tydenni zapoctovou praci na temaKomplexnicisla. Mohu vas ujistit ze mne to taktez nezajima a pokud mi nicneodevzdate, budu jedine radeji, nebot nebudu muset nic opravovat.A pokud mi chcete sdelit svou obavu o snizeni bodoveho ohodnoceni prace pro absenci komentaru, tak to prosim sdelte ponekud vhodnejsim zpusobem. Mam takovy dojem ze Dooma jsme spolu nehrali...Pokud se do tydne osobne nedostavite s omluvou a vysvetlenim vaseho vyse zminovaneho e-mailu, nebudou vam za ukoly timto zpusobem odevzdane zopocteny zadne body.
Preji vam pekny den
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre