Dnes je 19.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 343 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Absurdity

Dopredu
Demisia na funkciu dospelého človeka
Tymto oficialne podavam demisiu na funkciu dospeleho cloveka. Rozhodol som sa, ze nadalej na seba beriem zodpovednost osemrocneho dietata. Chcem chodit k McDonaldovi a mysliet si, ze je to stvorhvezdickova restauracia. Chcem si pustat drievka po blatovej kaluzi a pohanat ich hadzanim kamienka. Chcem si mysliet, ze lentilky su lepsie ako peniaze, protoze ich mozem zjest. Chcem v lete lezat v tieni velkeho dubu a popijat s kamaratmi limonadu. Chcem sa vratit do cias, kedy bol zivot jednoduchy - stacilo poznat len farby, nasobilku a par basniciek a nevadilo mi to, protoze som nevedel, co vsetko neviem a bolo mi to fuk. Vedel som byt stastny v blazenej nevedomosti o vsetkom, co by ma mohlo rozrusit alebo nastvat. Chcem si mysliet, ze svet je spravodlivy. Ze ludia su poctivi a dobri.
Chcem verit, ze vsetko je mozne. Chcem zabudnut na zlozitost zivota a zasnut nad malickostmi. Chcem zit zas jednoducho. Nechcem, aby sa moj den skladal z havarii pocitaca, hor papiera, zlych sprav, starosti ako prezit do vyplaty, ohovarania, chorob a straty milovanych ludi. Chcem verit v silu usmevu, objatia, laskaveho slova, pravdy, spravodlivosti, snov, predstavivosti, naivnosti a stavania snehuliaka. Takze tu je moja obcianka, vodicak, platobne karty, formular na danove priznanie.
Oficialne rezignujem na dospelost.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre