Dnes je 29.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 72 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čierny humor

Dopredu
List dcéry rodičom
Drahi rodicia!
Uz 3 mesiace som na vysokej skole a este som Vam nepisala. Velmi sa hanbim, ale slubujem, ze Vam to teraz vsetko vynahradim! Ale skor nez by som pokracovala v pisani listu, prosim Vas, sadnite si! V ziadnom pripade necitajte list dalej postojacky!
Uz sa mi skoro uplne zahojili popaleniny a uz som sa takmer celkom zotavila zo soku sposobenom tym, ze som musela vyskocit zo stvrteho poschodia. Len 2 tyzdne som musela byt v nemocnici, uz vidim takmer dobre a aj to hrozne zvracanie na mna prichadza len raz za tyzden.
Kedze poziar som sposobila sama, musime zaplatit skole dvestotisic za skody, ale to nic, ved hlavna vec je, ze som zostala nazive. Mala som stastie, lebo muz byvajuci oproti zbadal, co sa deje a zavolal hasicov aj sanitku. Aj ma navstivil v nemocnici, a kedze som nemala kam ist (moja izba zhorela na popol), bol taky laskavy a ponukol mi, aby som byvala unho. Ma jednoizbovy byt, ale mame sa skvele. Je sice dva razy tak stary ako ja, ale sialene sme sa do seba zalubili a chceme sa vziat. Este sme sa nedohodli, presne kedy, ale chceli by sme mat sobas skor, nez na mne zacne byt jasne vidno, ze som tehotna. Veru, mili rodicia, budem matkou!
Viem, ze sa viete ledva dockat casu, ked budete stari rodicia a som si uplene ista, ze babatka (lebo cakame trojicky) prijmete s takou laskou, akou ste obklopovali mna ked som bola mala. Jedina vec, ktora oddaluje nasu svadbu je, ze moj snubenec nachytal niekde skaredu infekciu. Kvoli tomu sme teraz zase v nemocnici, lebo samozrejme aj ja som to chytila, ale uz nam je ovela lepsie vdaka antibiotikam, ktore dostavame intravenozne. Lekari nazyvaju tuto chorobu syfilis, alebo tak nejak.
Viem, ze mojho manzela budete cakat s otvorenou narucou a coskoro bude ako jeden z nasej rodiny. Je to velmi mily clovek, a i ked nema ukoncenu zakladnu skolu, je velmi ambiciozny. Samozrejme, je ineho vierovyznania jako my, ale viem, aki ste tolerantni, takze Vam nebude vadit ani to, ze ma tmavsiu pokozku. Som si ista, ze ho budete mat aspon tak radi, ako ja!!! Kedze je priblizne vo Vasom veku, budete spolu velmi dobre vychadzat, az sa nastahujeme s detmi domov (kedze nas byt je prilis maly pre tolko ludi). Myslim si, ze aj jeho rodicia su velmi poriadni ludia, jeho otec je znamy pasovac drog v Afrike, odkial pochadza aj moj nastavajuci...
Tak, teraz, ked som Vam vsetko obsirne opisala, myslim si, ze je nacase, aby som sa Vam priznala, ze mi nevyhorel byt, takze mi ani nic nie je, nebola som ani v nemocnici, nemam snubenca ani syfilidu, ani ziadneho cernocha. Pravda je taka, ze som prepadla z matematickej analyzy a makroekonomie a z informatiky som akurat presla a chcela som, aby ste si uvedomili, ze su na tomto svete aj horsie veci ako tieto!
Bozkavam Vas
Vasa dcera
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Viva: Mo, dlhe. Ale inak ok

Vtipné obrázky

Vtipné videá