Dnes je 19.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 82 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

9538x

13190x

Vtipné texty

Téma: Čierny humor

Dopredu
Mórickova teta
Ucitelka dala detom ulohu: Povedat nejaky pribeh, z ktoreho plynie moralne ponaucenie.
Dievca v prvej lavici vravi: "Moj oco je farmar a mame vela sliepok, ktore znasaju vajicka. Raz sme isli predavat vajicka na trh a vsetky sme ich dali do kosika a polozili v aute na sedadlo. A ked bol na ceste hrbol, kosik nadskocil, prevratil sa a vajicka sa vysypali a rozbili."
Ucitelka: "A ake je poucenie z toho pribehu?"
-"Nedavat vsetky vajicka do jedneho kosika."
Vstal chlapcek a vravi: "Moj oco tiez chova sliepky, ale my chovame aj kurence a tie potom predavame. Raz sme dali pod sliepku 12 vajicok, ale vyliahlo sa iba 5 kuriatok. A poucenie je, ze nemame ratat kuriatka pred tym, nez sa vyliahnu."
"To je poucny pribeh" vravi ucitelka.
Prihlasi sa Moricko. Ucitelka ho vyzve, aby teda tiez povedal pribeh. "Oco mi rozpraval pribeh o mojej tete. Moja teta bojovala v Iraku v Pustnej burke, lietala na bombarderi. Raz ju zostrelili a chceli ju zajat. Mala pri sebe iba flasu palenky, samopal a macetu. Tak palenku vypila, aby ju nerozbila a potom nudzovo pristala rovno medzi sto nepriatelskych vojakov. 70 hned zastrelila so samopalom, a potom sa jej minuli naboje. Tak 20 dalsich zabila s macetou, ale potom sa jej maceta zlomila. A tak poslednych 10 zahrdusila holymi rukami." "Boze moj", vravi zhrozena ucitelka, "a ake moralne ponaucenie moze plynut z takeho hrozneho pribehu???"
-"Nepriblizujte sa k tete, ked sa ozerie."
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

wdd: wwdf