Dnes je 24.4.2024, meniny má meniny a oddychuje 94 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Čierny humor

Predvolanie na spálenie
VEC : OSOBNÁ VÝZVA - predvolanie na spálenie
Bolo zistené, že nie ste na tento svet súci. Svojím zjavom a postavou strašíte len ľudskú spolocnost, nikdy z vás nic užitocného nebolo a ani nebude. Vyzývame Vás preto v zmysle paragrafu 96 odst. 76 zákona o zošklivení a spotvorení cloveka c. 157/72 Zb. zo dna predpotopného k nasledujúcej povinnosti:
Dostavte sa najneskôr do troch dní od obdržania tohto predvolania do Krematória v Bratislave, za úcelom spálenia Vašej nemožnej postavy a ksichtu. Hláste sa pri peci c. 909, kde sa postavy a ksichty podobné Vám spalujú. Prineste si so sebou 125 Sk za úradný výkon. To len preto tak málo, že Vaša postava nie je viac hodná.
Okrem toho si so sebou prineste 100 kg dreva, pokial možno bukového, 1 liter petroleja a kedže sa predpokladá, že z Vás bude nieco bravcovej masti, prineste si aspon dvojlitrovú nádobu a tiež primeranú nádobu na škvarky. Alkohol musíte prestat ihned užívat, aby pri spálení nenastala explózia, cím by boli ohrození naši pracovníci. Vašu vodnatú lebku si nechajte láskavo u zverolekára vypumpovat, aby pri spálení nepraskla a neuhasila ohen. Výfuk si rácte dobre uzatvorit, aby naši pracovníci pri spalovaní neutrpeli otravu plynom. Dalej Vás láskavo upozornujeme, že pred spálením si musíte umyt nohy a zuby, aby nesmrdeli, lebo v opacnom prípade by museli byt spálené zvlášt a vtedy by dávka ako poplatok za úradný výkon musela byt zvýšená o 999 Sk.
Malé upozornenie!
Preto, že máme na sklade málo litrových urien, rácte sa dobre vysrat, aby bolo co najmenej popola. Úmrtné oznámenie si nechajte vopred vytlacit a tiež veniec si prineste so sebou, aby Vám správa krematória nemusela za úradný výkon zvyšovat sumu.
Dávajúc Vám hore uvedené na vedomie zostávame s pozdravom.
Jožko Spalovac, riaditeľ
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre