Dnes je 28.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 74 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Ženy

Dopredu
Základná príručka chovateľa ženy
V súčasnosti je medzi ľuďmi veľmi obľúbenou chovateľskou záľubou chov ženy. Tento koníček je veľmi zábavný, ale spájajú sa s ním mnohé úskalia a preto si dovoľujeme upozorniť budúcich nádejných chovateľov na riziká s ním spojené.
1) Získanie chovnej ženy
Nikdy si nenechávajte ženu z vlastnej chovnej stanice!!! Je to po prvé nelegálne a po druhé v kombinácii s matkou (starším exemplárom) chovateľsky nesmierne náročné kombinácia, ktorá už nejedného neskúseného chovateľa priviedla na psychiatriu (aj keď tento chovateľ nezamýšľal novú ženu si ponechať, len sa jej nedokázal dostatočne rýchle zbaviť.) Ženu na chov získavame zásadne vo voľnej prírode ulovením, najlepšie na návnadu. Základným pravidlom, ktoré si budúci chovateľ musí uvedomiť je to, že žena inštinktívne túži po zaradení do chovu, okamžitom vytesnení všetkých ostatných žien z tohto chovu čo najďalej a navždy. Preto ak jej takéto správanie budúci chovateľ ponúkne/naznačí/nevylúči, žena ho okamžite bude nasledovať do jeho chovnej stanice, nakoľko priemerná domýšľavosť a túžba zaradenia do chovu u chovne nezaradených žien vzrastá s druhou mocninou veku.
2) Technika lovu žien
Fyzické získanie ženy ulovením na ulici nie je legálne, aj keď 50% nezaradených žien po ňom tajne túži. Ženy preto lovíme na návnadu. Návnada môže byť mechanická (porsche 911, Mercedes SLX, Lamburghini Diablo), papierová (1000 $ až plus nekonečno bankoviek vo voľne zameniteľnej mene - viď kapitola chovateľské nároky) ale u drvivej väčšiny chovne nezaradených žien stačí verbálna návnada čohokoľvek. Treba si však dávať pozor, nakoľko žena síce len veľmi zriedka vie, čo chce ale celkom určite nedá pokoj, kým to nebude mať.
3) Fyzická starostlivosť o ženu
Áno, priatelia, dostávame sa k jednej z najnáročnejších častí príručky. Preto si ju dovolíme rozdeliť na dve podkapitoly:
A) čo máte so ženou robiť fyzicky vy sám:
Teoreticky čo jej na očiach vidíte. Nakoľko tento druh sa ešte nenaučil verbálne komunikovať a slovami vyslovovať svoje požiadavky, tréning v čítaní myšlienok je nevyhnutnou prípravou na chov žien.
B) čo majú so ženou robiť všetci ostatní okrem jej chovateľa:
Teoreticky čo jej na očiach vidia. Nakoľko tento druh sa ešte nenaučil verbálne komunikovať a slovami vyslovovať svoje požiadavky....
4) Kŕmenie ženy
v tejto súvislosti sa ženy delia na dve základné skupiny. Jedna so sebou nosí príručku a komplikovanými výpočtami sa snaží určiť, koľko zrniek ryže ešte tento mesiac môže skonzumovať bez toho aby pribrala (prírastok na váhe o 0,01 kg sa pokladá za katastrofu, ktorej následky sa znesú na chovateľa, pretože
a) on za všetko môže,
b) on nepribral
c) on ju privádza do stresu, z ktorého pribrala
d) on musí znášať hysterické správanie sa žien počas diéty,
e) - x) on za všetko môže).
Druhá skupina žien po sa tom, čo bola zaradená do chovu a v technickom preukaze má uvedené meno majiteľa začne domnievať, že je chovaná na mäso a začne priberať. Chov ženy na mäso žiaľ nie je legálny!
5) Choroby žien
Priemerne raz v mesiaci poruchy správania takého rozsahu že u muža by stačili na odobratie vodičského, občianskeho, rybárskeho a všetkých iných preukazov a zaradenie do ústavnej starostlivosti. Táto porucha trvá vopred neodhadnuteľnú dobu, od niekoľkých dní až do nekonečna. Ak porucha pretrváva dlhšie ako mesiac, je to znamenie že žena sa necíti v chove dobre a je potrebné zásadne zmeniť chovné podmienky. Spravidla vtedy pomáha kompletná výmena zariadenia jej klietky, kúpa novej hračky (viď kapitola 2, časť návnady) alebo umožnenie čohokoľvek čo jej na očiach vidia. Nakoľko tento druh sa ešte nenaučil verbálne komunikovať a slovami vyslovovať svoje požiadavky.... núdzovým riešením je prepis majiteľa v jej technickom preukaze.
6) Výcvik
Žene, najmä ak ešte nebola nikým chovaná je často potrebné vysvetliť niekoľko faktov. Nábytok je na to, aby stál tam kde je a nie na to aby ho chovateľ približne každý mesiac (viď kapitola choroby žien) premiestňoval. Monopol na tlačenie peňazí má Národná banka. Nie, ak dáme spolu samčeka a samičku bankovky a necháme ich cez noc, nebudú sa kotiť. Áno, už to mnohí skúšali. Nie, ak človek zaspal a mešká do práce, nie je to najvhodnejší čas na debatu o tom, kam smeruje náš vzťah. Áno, milujem ťa ešte ale svoju prácu mám tiež rád a monopol na tlačenie bankoviek má Národná banka. Okrem prvého existujú v autách aj druhý až piaty prevodový stupeň. Nie, so zatiahnutou ručnou brzdou to naozaj NIE JE bezpečnejší spôsob jazdy. Áno, si krásna, ale prednosť má ten v červenom aute aj keď je škaredý. Nie, v garáži nepotrebujeme ďalšie dvere oproti tým prvým. Ak niečo chceš povedz buď čo alebo ako, alebo si to urob sama. Pánska jazda sa to volá preto, lebo tam nie sú ženy. Áno, žiadne ženy. Nie, ani ty nebudeš výnimkou. Áno, obliekam sa a idem na pivo. Nie, neviem kedy sa vrátim, už si veľké dievča, takže sa v noci nebudeš báť. Ak žena pochopí tieto axiómy, jej ďalší chov je relatívne bezproblémový.
7) Sex
Obľúbená činnosť žien, pokiaľ nie sú zaradené do chovu. Problémy opísané v kapitole 5 priamo súvisia s touto činnosťou. Problémy opísané v kapitole 2 priamo súvisia s touto činnosťou. Problémy opísané v kapitole 3 priamo súvisia s touto činnosťou. Problémy opísané v kapitole 4 priamo súvisia s touto činnosťou. Akékoľvek iné problémy priamo súvisia s touto činnosťou. "Súvisia s touto činnosťou" čítaj "obmedzujú túto činnosť na nulu".

8) Zbavenie sa ženy
Fyzická likvidácia nie je legálna! Je čudné, že na utratenie koňa stačí otvoriť zlaté stránky a zavolať veterinára, zatiaľ čo na utratenie ženy je potrebné volať expertov spravidla zo zahraničia, ktorí sú rádovo drahší. Ženy, ak nás prestala baviť, sa dá zbaviť veľmi jednoducho, avšak iba v prípade ak máme chuť pokračovať v chovateľskej činnosti s nejakou inou ženou. Stačí nový prírastok do stajne predviesť starému a starý spravidla neartikulovane jačiac odíde a požiada o prepis majiteľa vo svojom technickom preukaze. Ak nás omrzelo chovateľstvo ako také aj keď disponujeme návnadami (viď kapitola 2), zbavenie sa ženy je takmer nemožné. Najjednoduchšou cestou je predstieranie homosexuality.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre