Dnes je 19.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 108 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Ženy

Dopredu
žena
Kým Pán Boh vytvoril ženu, dostal sa do šiesteho dňa robenia nadčasov. Anjel sa zjavil a povedal:
"Prečo sa zaoberáš touto jednou tak dlho?" A Pán Boh odpovedal :
"Videl si jej špecifický opis? Musí byť kompletne umývateľná, ale nie plastická, musí mať 200 pohyblivých častí, všetky nahraditeľné, musí fungovať na čiernej káve a zbytkoch, musí mať lono, ktoré udrží naraz dve deti a ktoré zmizne, keď sa postavia na vlastné nohy, musí mať bozk, čo vylieči čokoľvek od oškretého kolena až ku zlomenému srdcu a musí ma» 6 párov rúk." Anjel bol ohromený pri tejto požiadavke.
"Šesť párov rúk? V žiadnom prípade!" povedal Anjel. Pán Boh zareagoval:
" Óóóóh, to nie sú ruky problém!! Sú to tie tri páry očí, čo matky musia mať."
"A to je len na štandardnom modeli?" Anjel sa spýtal na tri páry očí. Pán Boh prikývol.
" Hmmm..., jedným párom očí vidí cez zatvorené dvere a pýta sa detí, čo robia, i napriek tomu, že to aj tak vie. Další pár vzadu na hlave je na videnie, čo potrebuje vedieť, aj napriek tomu, že si nikto nemyslí, že to dokáže. No a tretí pár je tu vpredu na hlave. Tie sú na pozeranie na zajakajúce dieťa a hovorenie, že mu rozumie a ľúbi ho, aj bez vyslovenia čo len jediného slova". Anjel sa pokúšal zastaviť Pána Boha:
"Toto je príliš veľa práce na jeden deň, počkaj aspoň do zajtra, kedy to dokončíš."
"Ale to nemôžem!" zaprotestoval Pán Boh, "som tak blízko k dokončeniu tohto stvorenia, čo je také blízke môjmu srdcu. Ona už uzdravuje samu seba, keď je chorá a dokáže kŕmiť rodinu a dostať 9- ročné dieťa do vane!" Anjel pristúpil bližšie a dotkol sa ženy,
"Ale ty si ju vytvoril takú mäkkú, Pane!!!"
"Je mäkká", súhlasil Pán Boh, "ale taktiež som ju vytvoril tvrdú a neochvejnú. Ty nemáš poňatia v čom musí vytrvať, alebo čo úspešne zavŕšiš."
"Bude schopná myslieť?????" spýtal sa Anjel. Pán Boh odpovedal: "Nielenže bude schopná myslieť, ale bude schopná aj zdôvodňovať a vyjednávať." Anjel si potom niečo všimol, načiahol sa a dotkol sa líca ženy.
"Úúúps, vyzerá to, že tento model ti premoká. Povedal som ti, že si skúšal do nej vložiť prílš veľa."
"To nie je premokanie!" Namietal Pán Boh, "to je slza."
"Načo je slza?" spýtal sa Anjel. Pán Boh odpovedal:
"Slza je jej spôsob na vyjadrovanie radosti, smútku, jej bolesti, jej rozčarovania, jej samoty, jej hrdosti." Anjel bol ohúrený.
"Ty si génius, Pane. Myslel si na všetko, pre ženy skutočne čarovné."
"Ženy majú silu, čo očarí mužov. Nosia deti, nosia utrpenie. Nosia povinnosti, ale pritom držia pokope šťastie, lásku a radosť. Usmievajú sa, keď chcú kričať. Spievajú, keď chcú plakať. Plačú, keď sú šťastné a smejú sa, keď sú nervózne. Bijú sa za všetko, čomu veria. Postavia sa proti neprávosti. Neberú "nie" za odpoveď, keď veria na lepšie riešenie. Nepotrebujú nové topánky, aby ich mohli mať ich deti. Idú k doktorovi s ustarostenou priateľkou. Milujú nepodmienečne. Plačú, keď ich deti excelujú a radujú sa, keď sú ich priatelia ocenení. Ich srdcia sa lámu, keď zomrie priateľ. Žialia pri strate člena rodiny, no stále sú silné, I keď si myslia, že im už žiadna sila neostala. Vedia, že poláskanie a bozk vylieči zlomené srdce. Ženy sú rôznych veľkostí, farby a tvarov a krásy. Budú šoférovať, lietať, chodiť, bežať, alebo ti budú e-mailovať, aby ti ukázali, ako im na Tebe záleží. Srdce ženy je to, čo spôsobuje točenie sveta. Ženy toho robia oveľa viac , ako len pôrod. Nosia radosť a nádej. Ponúkajú súcit a ideály. Ženy majú toho veľa, čo povedať a darovať."
Posuň toto svojej priateľke, len na pripomenutie, aké sú ženy vzácne a čarovné a pošli to svojím priateľom, aby to vedeli oceniť.
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre