Dnes je 28.3.2024, meniny má meniny a oddychuje 70 ľudí

Vtipné texty - náhľady

Vtipné obrázky

Vtipné texty

Téma: Muži

Dopredu
Aký darček pre muža?

Vianoce sa nam blizia, a vy este nemate darceky pre svojich bliznych? Poradime vam, co kupit pre svojich priatelov, manzelov, otcov, dedov, synov, no skratka pre vsetkych spravnych chlapov!

Kupovanie darcekov pre muzov nie je ani zdaleka tak zlozite, ako je to s darcekmi pre zeny. Drzte sa tychto rad a vyhnete sa mnohym problemom.

Pravidlo c.1
Ked mate pochybnosti - kupte mu bezsnurovu vrtacku. To nevadi, ze uz jednu ma. Jeden manik ich ma 17 a este stale sa stazuje. Muz skratka nikdy nema dost vrtaciek. Nikto nevie preco, ale je to tak.

Pravidlo c.2
Ak si nemozete dovolit kupit bezsnurovu vrtacku, kupte mu hocico, co ma v nazve "vrtak, vrtaci, vrtat..." alebo "nastavec, patica, upinak" alebo s tym suvisiace. Muzi miluju vyslovovat tieto slova. "Hej, susedko, pozicali by ste mi vrtacku?" - "Jasnacka. Mimochodom, nemate nastavec na desiatku vrtak?" Znova, nikto nevie, preco je to tak.

Pravidlo c.3
Ak ste uz nacisto v koncoch, kupte mu hocico do auta. Trebars skrabku na lad, flasticku rozmrazovaca alebo nieco, co moze visiet v aute zo spetneho zrkadla. Muzi miluju darceky pre svoje auta. Nikto nevie preco.

Pravidlo c.4
Nekupujte muzom ponozky. Nekupujte muzom kravaty. A NIKDY nekupujte muzom kupacie plaste. Pocul som, ze keby Boh chcel, aby muzi nosili kupacie plaste, nevymyslel by boxerske trenirky.
Pravidlo c.5
Mozete kupit novy dialkovy ovladac, namiesto toho stareho, co je uz osuchany. A ak mate dost penazi, mozete kupit aj televizor s velkou obrazovkou (uhlopriecka aspon 70 cm) a s funkciou obraz-v-obraze s moznostou zmensovania a zvacsovania. Sledujte, ako bude blaznit a zvacsovat a zmensovat a zvacsovat a zmensovat...

Pravidlo c.6
Nekupujte muzovi ziadny z tych vselijakych lahodnych likerov. Ak to spravite, odlozi ho do komory a necha tam 25 rokov. Naozajstni chlapi piju pivo!
Pravidlo c.7
Nekupujte ziadne umele vonavky, ani vodu po holeni, ani deodorant. Chlapi nesmrdia. Iba zemito vonaju.

Pravidlo c.8
Kupte mu fixku - popisovac. Skoro take dobre, ako vrtacka. O par tyzdnov budu popisky uplne vsade. "Ponozky. Trenirky. Pohariky. Taniere. Dvere. Zamok. Zachod." A mate to. Nikto nevie, preco.

Pravidlo c.9
Nikdy nekupujte nic, na com je napisane "pri montazi sa vyzaduje pozornost". Znicite mu cely den, lebo mu vzdy nejake suciastky zvysia.

Pravidlo c.10
Dobre miesta, kde sa oplati nakupovat, su obchody s autosuciastkami. Je jedno, ze su to take, co on vobec nepozna. ("ABC Auto? Fiha, urcite nieco, co potrebujem. Hej! Nie je to starter z Forda Mustang? Wau! Vdaka!")

Pravidlo c.11
Muzi miluju nebezpecenstvo. Preto nikdy nevaria - ale opekaju a griluju. Kupte mu supravu na barbecue s 50-litrovou plynovou bombou. Povedzte mu, ze ventil netesni. "Uf, to je vzruso! To je vyzva! Kto si da hamburger?"

Pravidlo c.12
Listky na futbal su tiez dobry darcek. Urcite neoceni listky na "Retrospektivnu vystavu rohozi z 19. storocia". Kazdy vie, preco.

Pravidlo c.13
Muzi miluju motorove pily. Ale! Nikdy, nikdy, nikdy nekupte muzovi, ktoreho mate radi, motorovu pilu. Ak neviete preco - prosim pozrite si Pravidlo c.8, co sa stane, ked muz dostane fixku.

Pravidlo c.14
Tazko najdete nieco lepsie, ako je kvalitny furik. Alebo hlinikovy vysuvny rebrik! Nikdy nekupujte muzovi schodikovy rebrik. Musi byt vysuvny. Nikto nevie, preco.

Pravidlo c.15
Spagaty a lana. Muzi miluju lana. Prenasaju sa tym do doby Divokeho Zapadu, pripadne do cias detstva. Nic nevyjadri lasku lepsie, nez 30 metrov konopneho lana. Nikto nevie preco.

Takze, hor sa nakupovat darceky :-)
Ohodnoť!
MizernéSlabéPriemernéDobréVynikajúce
Dopredu
Poslať mailom
Pridať na Facebook
Kód do vašej stránky, blogu
Vytlačiť
Pridať obsah

Warning: Undefined array key "mail_odoslany" in /data/5/d/5d4f4a99-d0e5-4416-a644-114380d5ad76/oddych.sk/web/pages/jadro.php on line 467

Poslať mailom

  
  

Pridať obsah

Téma: Súbor:

Odoslaním obsahu potvrdzujem, že pridávam len svoje vlastné diela alebo diela nechránené autorským právom.



Komentáre



           

Andi: Minulý rok som kúpila extre pálivú omáčku a mala úspech. Fajne sme sa zabavili všetci. tu: http://www.extrapaliveomacky.sk/

jarkahorka: ja som kúpila manželovi PILOTOM NA SKÚŠKU http://www.vyhliadkovelety.eu

Stanka: ja vravím že odtiaľ baby www.duhovesviecky.sk a viac krát sa vám to vráti keď z jeho iniciatívy zažijete viac krát romantický večer

Janka: ja som vybrala tu pohoda -) http://www.edarceky.eu/

Maros: Pre chlapa neexistuje lepší darček http://www.dajsidarcek.sk/562-lovee-nehnevaj-sa.html